Sayfalar

Kokteyl Elbise Modelleri 2013

2013 yılında kokteyle katılmayı planlayan genç bayanlarımız için birbirinden şık rengarenk tasarımlara sahip olan ekseri mini kokteyl abiye elbise modellerine sayfamızda yer verdik. Pembesi, beyazı, gece mavisi ile kokteyl elbise modelleri şıklığınızı ön plana çıkartıp güzelliğiniz ile herkesi büyülemenize muavenet edecek.

Kokteyl elbise modelleri arasında en sık tercih edilen gece mavisi, 2013 yılında da kokteyl abiye modasında kendine yer buldu. Aşağıdaki görselde de gördüğünüz gibi, yandan iki askısı bulunan, alt kısmında tamamen taşlı kumaş kullanılan, üzerinde de etek kısmında kullanılan kumaşın yer aldığı bu kokteyl elbise, dar ve mini olma özelliğine sahiptir.

Katılacağınız kokteylde göz kamaştırmanızı sağlayacak bir diğer model ise, prenses etek abiye modeline sahip olan bu yeşil, simlerle süslenmiş kokteyl kıyafetidir. Bu modelde tek askı özelliği kullanılmıştır. bel kısmında kalın kemer detayı bulunan yeşil renk kokteyl kıyafeti, belinizi sarıp sarmalayıp oldukça zarif görünmenizi sağlıyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Abiye Mekanı - Tüm Hakları Saklıdır