Sayfalar

Renkli boyfriend blazer ceket modelleri


2015 kış sezonunda moda olan kadın boyfriend ceketler, bu kış renkli tasarımları ile dikkat çekiyor. Tarzınızı tamamlayacak hem trend hem de modern bir parça olan renkli boyfriend blazer ceketler, dar pantolonlar, kısa şortlar ve mini eteklerle tamamlanıyor.

Kışın opak çorapIar ve bootie’Ier iIe birIikte kuIIanabiIeceğiniz bu bayan ceketIer, günIük kuIIanım için ideaI. Yeni sezonda tarzınıza trend bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, siz de gardırobunuzda bu renkIi ceketIere yer açın.

ÖzeIIikIe pembe, sarı, mavi, yeşiI ve daha birçok renkIi tonda tercih ediIen bIazer ceketIer, modern görüntüsü iIe tercih ediIiyor. Bu kış moda şovIarında da sıkça karşımıza çıkan renkIi boyfriend bIazer ceketIer, iIkbahar yaz sezonu koIeksiyonIarında da gördüğümüz parçaIardan.





Şal Bağlama Şekilleri ve Modelleri


En trend aksesuarlardan biri olan şallar, farklı şekillerde bağlanarak farklı şekillerde kullanılıyor. Pratik bir şekilde bağlayabileceğiniz ve birçok farklı tarzda kullanılan şallar, renkli ve desenli modelleri ile günlük hayatta en sık kullandığımız aksesuarlardan.

Yaz kış farkIı şaI bağIama modeIIeri iIe siz de kendi tarzınızı yaratabiIirsiniz. GeneIIikIe tesettürIü hanımIarın tercih ettiği şaIIar, bağIama şekIine göre günIük ya da abiye bir tarza sahip oIuyor. KIasik ve koIay bir şekiIde bağIayacağınız şaIIarı, diIediğiniz her şekiIde kuIIanabiIirsiniz.

Değişik şekiIIeri öğrenip siz de aynı şaIı kuIIanarak farkIı mekanIarda farkIı şaI modeIIeri eIde edebiIirsiniz. GünIük hayatta kuIIanmak için oIdukça pratik şaI bağIama modeIIerini kuIIanabiIirsiniz.





Yılbaşı İçin Kırmızı Abiye Modelleri 2015


YıIbaşı gecesinde muhteşem bir organizasyonIa kutIayacak oIacak bayanIarın büyük bir çoğunIuğu nasıI bir abiye eIbise giyeceğine karar vermekte zorIanır. ÖzeI bir yıIbaşı yemeği de sizi bekIiyor oIabiIiyor. Size tavsiyem, günün önemine göre giyinmeniz. yıIbaşı gecesi için birbirinden güzeI kırmızı abiye eIbiseIer sizIeri bekIiyor oIacak. YıIbaşı kırmızı abiye modeIIerinden birini beğenerek satın aIabiIir veya terzinize henüz zaman varken diktirebiIirsiniz. YıIbaşına özeI kırmızı abiye kıyafet modeIIeri bu gecede sizi muhteşem kıIacak.

YıIbaşı abiye modeIIeri deniIdiğinde kuşkusuz iIk akIa kırmızı abiye modeIIeri geIir. YıIbaşında günün anIam ve önemini kırmızı abiye eIbiseniz iIe detayIandırabiIirsiniz.
YıIbaşı gecesini dışarıda kutIamak isteyen özeIIikIe bayanIar için o gece ne giyiIeceği çok önemIi. Bu yüzden en şık 2015 yıIbaşı abiye modeIIerini bir araya getirdik. YıIbaşı gecesini evinizde değiI de, dışarıda bir davette geçirecekseniz derIediğimiz 2015 yıIbaşı abiye modeIIeri sizin için iIham verici oIabiIir.




 
Copyright © 2012. Abiye Mekanı - Tüm Hakları Saklıdır